начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

internet kafe

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

internet kafe

Мнениеот atila » 27 Апр 2005, 23:43

Iskam da investiram v internet kafe klub, no ne sam mnogo dobre zapoznat s iziskvaniata za otvarianeto na podoben vid zavedenie.6te sam blagodaren na vsiaka informacia
atila

Re: internet kafe

Мнениеот b_angel » 28 Апр 2005, 00:47

Бъди пич-пиши на Кирилица!!!......
b_angel

Мнениеот syn4oto » 28 Апр 2005, 11:35

Ами да!
syn4oto

Мнениеот gluharche » 05 Май 2005, 12:55

Moje da sum pove4e ot pi4 i da pi6a na latinica, tova e zakolegata koio kritikuva pravoto na izbor - akolkoto po vuprosa Redovnata procedura po registraciq + ostanaloto s razre6eniq , registrira6 si firma, zavisi kakvo 6te predpo4ite6... i 2 patenta, ediniqt razre6enie za prodajba i turgoviq na hran stoki i drugoto za prodajba na internet usluha - taka da se kaje de... :)... Ako sam raboti6 bez da si naema6 rabotnici 6te plati6 po-malko za patentite, (mislq 4e napolovina), kato nqkakuv stimul ot strana na durjavata, koito ne razbiram... No ako e 1 patent 6te si go plati6 celiqt razmer, "kato ot4e na6..." :)... Davai i Uspeh...
gluharche
Младши потребител

Мнениеот atila » 05 Май 2005, 19:53

Iasno e 4e podobna rabota ne moje da se var6i ot sam 4ovek(v slu4aia ot men)A kolkoto do patenta niamam ni6to protiv da go pla6tam.za kakav patent oba4e to4no govori6 i ti li4no zanimava6 li se s takav businness?Po trudno mi e da re6a dali da kupuvam pome6tenie ili da naema takova .No mislia 4e varianta s pokupka na pome6tenie e po dobar kato se ima predvid 4e samoto ozakoniavane e svarzano s zaguba na vreme finansii
atila

Назад към Търговско право