начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

Разрешително

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Разрешително

Мнениеот mixfix » 28 Юли 2005, 11:19

Здравейте, имам планове да направа заведение за продажба на пица на парче в родният ми град, но не знам къде да проверя някои неща свързани с откриването на фирмата и търговския обект.Много ви моля, ако някои знае къде точно мога да проверя каква е процедурата по издаване разрешение за търговия с хранителни стоки ( в случая пици ) да ми пише на Frodo405@abv.bg. благодаря ви предварително. :)
mixfix

Мнениеот галина » 02 Авг 2005, 11:24

Има куп неща,които следва да бъдат изпълнени.Задай въпроса в някоя счетоводна къща и те ще ти отговорят надълго и на широко.Успех!
галина

Назад към Търговско право